PODCAST: ”Jag var så bitter på Gud”

avsnitt2

Podcasten ”Mer än bara ord” är tillbaka med ett nytt avsnitt. Den här gången berättar Simon Ådahl och Örjan Armgren om hur de hittade fram till Gud. Det blir personligt, roligt och en gnutta allvar när de två vännerna och grannarna berättar.

Tillsammans har Simon Ådahl och Örjan Armgren skrivit boken 2 grannar berättar, som är en av våra bestsellers på Sjöbergs Förlag. Den boken finns nu åter i tryck, så kika in på vår hemsida, www.sjobergsforlag.se, för mer information om den.

Lyssna på poddavsnittet här nedan, eller i poddappen på din mobila enhet.

En reaktion på “PODCAST: ”Jag var så bitter på Gud”

  1. Jag bara gråter. Är också arg för att kyrkan känns oäkta och att allt handlar om prestation. Jag förstår att det finns ett annat liv med Jesus. Jag vill ta del av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *